ΕΛΤΑ - Ελληνικά Ταχυδρομεία | ELTA - Courier Tracking

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία(ΕΛΤΑ) είναι μια ομάδα εταιρειών που παρέχει σύγχρονες ταχυδρομικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές στην Ελλάδα. Τα ΕΛΤΑ αποτελούν ένα εθνικό ταχυδρομικό φορέα ο οποίος εξυπηρετεί τον πληθυσμό της χώρας παρέχοντας διάφορες υπηρεσίες σε ιδιώτες αλλά και επιχειρηματίες. Ιδρύθηκε το 1828 και προσφέρει ταχυδρομικές υπηρεσίες, χρηματοοικονομικές και τραπεζοασφαλιστικές υπηρεσίες, προϊόντα δικτύου λιανικής και υπηρεσίες ταχυμεταφοράς. Με εμπειρία και γνώση δύο αιώνων, συνδέουν πολίτες και επιχειρήσεις και παρέχουν σύγχρονες, ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο γενικότερα.

Τα ΕΛΤΑ επικεντρώνονται στην κάλυψη των αναγκών των πελατών και προσπαθούν να ανταποκρίνονται σε όλα τα πρότυπα, λαμβάνοντας υπόψη τα συμφέροντα των πελατών και τις ανάγκες τους και προωθώντας συνεχώς νέα προιόντα, διευρύνοντας τις υπηρεσίες τους. Θέτουν πάντοτε τους πελάτες και το επίπεδο εξυπηρέτησης τους ως στόχο και επενδύουν ιδιαίτερα στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου τους δυναμικού. Στρατηγικός στόχος των ΕΛΤΑ είναι η ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων, η προστασία του περιβάλλοντος και η συμβολή στο όραμα της αειφόρου ανάπτυξης.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας όχι μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα των Ελληνικών Ταχυδρομείων αλλά και μέσω της δικής μας σελίδας. Με την υπηρεσία αυτή θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο email κάθε φορά που υπάρχει αλλαγή στην τοποθεσία του προϊόντος και θα γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σας. Ψάχνετε μια σελίδα για να πραγματοποιήσετε ορθό και αξιόπιστο ΕΛΤΑ (ELTA) Tracking; Καλωσορίσατε!

Πως το Zipy κάνει τις αγορές από το εξωτερικό πιο απλές;

  • Τα μεγαλύτερα καταστήματα σε μια πλατφόρμα
  • Πλήρης επιστροφή χρημάτων αν δεν λάβεις την παραγγελιά σου
  • Τιμές σε Ευρώ και εξυπηρέτηση πελατών στα Ελληνικά
  • Εύκολη αγορά με όλες τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες
Προσφορές στο email σου τώρα!Εγγράψου με το email σου πιο κάτω για να λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές αγορών, επιλεγμένες από την ομάδα μας