Αποτελεσματική παρακολούθηση αποστολής αντικειμένου, με ένα κλικ!

Βρες εύκολα το πακέτο σου. Απλά γράψε τον αριθμό παρακολουθησης πιο κάτω
  • Στο Zipy μπορείς να αγοράσεις από το eBay, το ΑliΕxpress & το Amazon, στα Ελληνικά και σε ένα μέρος

  • Επιστροφή ‬τελών εισαγωγής και δασμών τελωνείου

  • Συνεχής ενημέρωση για την κατάσταση αποστολής της παραγγελίας σου

Πως το Zipy κάνει τις αγορές από το εξωτερικό πιο απλές;

  • Τα μεγαλύτερα καταστήματα σε μια πλατφόρμα
  • Πλήρης επιστροφή χρημάτων αν δεν λάβεις την παραγγελιά σου
  • Τιμές σε Ευρώ και εξυπηρέτηση πελατών στα Ελληνικά
  • Εύκολη αγορά με όλες τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες
Προσφορές στο email σου τώρα!Εγγράψου με το email σου πιο κάτω για να λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές αγορών, επιλεγμένες από την ομάδα μας

Παρακολούθηση

Η υπηρεσία μας προσφέρει την παρακολούθηση των απεσταλμένων πακέτων. Το κύριο πλεονέκτημα του συστήματος παρακολούθησης αποστολών είναι ο διασταυρωμένος έλεγχος των υπηρεσιών παράδοσης ταυτόχρονα. Ως αποτέλεσμα, θα λάβεις μια περίληψη της πορείας της παραγγελίας σου με τη σειρά. Συχνά, οι πωλητές από την Κίνα, για παράδειγμα: από ΑliExpress, στέλνουν αντικείμενα από την China Post και τελικά φθάνουν στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, οπότε όταν ελέγχεις μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων, δεν μπορείς να γνωρίζεις την κατάσταση έως ότου το αντικείμενο φτάσει φυσικά στην Ελλάδα. Στη σελίδα μας, θα βρεις ολοκληρωμένη παρακολούθηση της κατάστασης της αποστολής σου με απλό και γρήγορο τρόπο.

Τι είναι ο κωδικός παρακολούθησης - Tracking Number;

Ο κωδικός παρακολούθησης είναι ένας ξεχωριστός αριθμός πακέτου. Χρησιμοποιείται για να εντοπίζει την τοποθεσία των πακέτων στα κέντρα διαλογής, μετά την πραγματοποίηση της αποστολής από τον πωλητή. Η υπηρεσία μας σου επιτρέπει να παρακολουθείς την πορεία της παραγγελίας σου αυτόματα με τον αριθμό παρακολούθησης που έχεις λάβει από τον πωλητή.

Πώς θα μάθεις πού βρίσκεται η παραγγελία σου;

Ανυπομονείς να λάβεις την παραγγελία σου; Δε γνωρίζεις πού βρίσκεται η αποστολή και πότε θα παραδοθεί; Αν η αγορά σου έγινε μέσα στη πλατφόρμα του Zipy, θα βρεις όλες τις πληροφορίες στην Υπηρεσία μας 'Παρακολούθηση παραγγελιών'. Αν το πακέτο σου προέρχεται από άσχετο με το Zipy προμηθευτή, θα πρέπει να γνωρίζεις τον κωδικό παρακολούθησης της παραγγελίας σου. Πληκτρολόγησε τον στο πεδίο 'Παρακολούθηση παραγγελίας' στο επάνω μέρος της σελίδας. Εάν έχεις πολλά πακέτα, μπορείς να εισάγεις όλους τους κωδικούς παρακολούθησης μαζί και να πατήσεις 'Αναζήτηση'. Είναι πολύ βολικό αν έχεις πακέτα από διαφορετικές χώρες, διαφορετικά καταστήματα και διαφορετικούς πωλητές. Η υπηρεσία μας παρακολουθεί μεγάλο αριθμό ταχυδρομικών αποστολών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Παρακολούθηση πακέτων με τον αριθμό παρακολούθησης

(Tracking Number)
Η ΄παρακολούθηση παραγγελιών' στην ιστοσελίδα μας ακολουθεί πακέτα που έχουν αποσταλεί από χώρες όπως Η.Π.Α, Κίνα, Ρωσία, Ευρώπη, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη κ.ά.

Μόλις εισάγεις τον αριθμό παρακολούθησης στο πεδίο "Παρακολούθηση αποστολής", μπορείς να δεις τις πληροφορίες σχετικά με την τελευταία θέση του αντικειμένου. Χάρη στην υπηρεσία μας, θα μπορείς δεις το αντικείμενο καθ 'όλη τη διαδρομή του. Φυσικά ακόμη και αν η αποστολή είναι από το εξωτερικό. Όλα αυτά απλά και εύκολα μέσω της ιστοσελίδας μας.

Παρακολούθηση παραγγελιών

Η σελίδα μας διαθέτει επίσης μια πλήρη λίστα ταχυδρομικών κωδικών , η οποία σας επιτρέπει να αναζητήσετε γρήγορα τον ταχυδρομικό σας κώδικα, όταν χρειάζεται να τον καθορίσετε για αποστολή κάποιας παραγγελίας σας.

Η υπηρεσία μας θα παρακολουθεί τη διαδρομή της παραγγελίας σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Επί του παρόντος, πραγματοποιούνται περισσότερες από 100.000 έρευνες όπου ελέγχονται παραγγελίες που αποστέλλονται στα ΕΛΤΑ.