Παραγγελίες
0
AliExpress
AliExpress
eBay
eBay
EU Warehouse
EU Warehouse
Shein
Shein
TEMU
TEMU
Φθηνότερο από
Φθηνότερο από

Πολιτική αποστολής, επιστροφής προϊόντων και ακύρωσης παραγγελιών.

 1. Από όσα αναφέρονται στην ενότητα 1, διευκρινίζεται στον χρήστη ότι η πολιτική επιστροφής προϊόντων και ακύρωσης παραγγελίας υπόκειται στην πολιτική και τους νόμους της χώρας όπου βρίσκεται ο πωλητής και στους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού εμπορίου της τοποθεσίας για την οποία το Zipy παρέχει την υπηρεσία.
 2. Δεν είναι δυνατή η ακύρωση της συναλλαγής στον ιστότοπο Zipy μετά την υποβολή μιας παραγγελίας, συμπεριλαμβανομένων όλων των ιστοτόπων συνεργατών για τους οποίους ο ιστότοπος Zipy παρέχει υπηρεσίες.
 3. Τα προϊόντα ή/και τα είδη που πωλούνται από τους συνδεδεμένους πωλητές υπόκεινται στους νόμους της Ελλάδας/ Κύπρου και ό,τι αυτό συνεπάγεται.
 4. Είναι ευθύνη του χρήστη να πληρώσει το τέλος αποστολής για ένα αντικείμενο ή/και προϊόν που επιστρέφεται στον πωλητή ή/και την εταιρεία ή/και συνεργάτη του ιστότοπου Zipy.
 5. Εάν υπάρξει καθυστέρηση στην ημερομηνία άφιξης των παραγγελιών στη διεύθυνση που δηλώθηκε κατά την αγορά, η Zipy Holdings Ltd., που διαχειρίζεται τον ιστότοπο Zipy, πρέπει να ειδοποιηθεί γραπτώς για καθυστέρηση στην παραγγελία. Η καθυστέρηση πρέπει να κοινοποιηθεί το αργότερο εντός 40 ημερών από την ημερομηνία εκτέλεσης. Για παραγγελίες που πραγματοποιούνται από το eBay ή το AliExpress. Θα πρέπει να παραληφθεί γραπτή ειδοποίηση καθυστέρησης παραλαβής της παραγγελίας από τον πελάτη το αργότερο λίγες μέρες μετά την τελευταία ημερομηνία παράδοσης(το Zipy θα επικοινωνήσει με τον αγοραστή του διεθνούς ιστότοπου εάν η παραγγελία δεν έχει παραληφθεί έως αυτήν την ημερομηνία). Εάν παραληφθεί ένα ελαττωματικό / διαφορετικό προϊόν από αυτό που περιγράφεται , είναι ευθύνη του πελάτη να ενημερώσει το προσωπικό του ιστότοπου κοντά στην ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Η Zipy Holdings Ltd. θα κινήσει αγωγή (εφεξής: "Διαφωνία") κατά του πωλητή σύμφωνα με τους όρους της προστασίας του αγοραστή του ίδιου ιστότοπου συνεργάτη από τον οποίο αγοράστηκαν τα προϊόντα. Η Zipy Holdings Ltd. δεν έχει καμία ευθύνη για την επιστροφή κεφαλαίων ή/και αντικειμένων ή/και τελική απόφαση σχετικά με την αποζημίωση στον αγοραστή.
 6. Η παράδοση του προϊόντος γίνεται σύμφωνα με την πολιτική της πλατφόρμας από την οποία παραγγέλνεται το προϊόν και με ευθύνη της. Ο χρόνος παράδοσης ποικίλλει από προϊόν σε προϊόν ανάλογα με τη συγκεκριμένη πλατφόρμα ή τον πωλητή του προϊόντος και εμφανίζεται στις λεπτομέρειες του προϊόντος στον ιστότοπο.
 7. Παραγγελίες από την Amazon – Δεδομένου ότι τα περισσότερα προϊόντα από την Amazon δεν αποστέλλονται στν Ελλάδα, αλλά αποστέλλονται μέσω αποθήκης των ΗΠΑ, δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με την προστασία του καταναλωτή σε περίπτωση προβλήματος με ένα προϊόν και δεν είναι δυνατή η επιστροφή ή/και η προϊόν ανταλλαγή.
 8. Σε οποιαδήποτε αίτηση σχετικά με ένα ελαττωματικό προϊόν που ελήφθη ή διαφορετικό προιόν από αυτό που περιγράφεται, ο ιστότοπος μπορεί να απαιτήσει από τον αγοραστή να στείλει το προϊόν πίσω στον πωλητή για πλήρη επιστροφή χρημάτων, με το κόστος αποστολής να επιβαρύνει αποκλειστικά τον αγοραστή. Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος στον πωλητή, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή, σύμφωνα με την πολιτική των συνεργαζόμενων sites.
 9. Ορισμένα προϊόντα eBay δεν αποστέλλονται στην Ελλάδα/ Κύπρο και αποστέλλονται μέσω αποθήκης τρίτων στις ΗΠΑ πριν αποσταλούν στην Ελλάδα/ Κύπρο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η τιμή αποστολής δεν είναι η τελική και ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετα έξοδα. Σε αυτή την περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε με τον πελάτη πριν από την παραγγελία. Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την ακύρωση μιας παραγγελίας σε αυτή την περίπτωση και να λάβει πλήρη πίστωση για το προϊόν που αγόρασε.
 10. Μόλις λάβει την επιβεβαίωση της επιστροφής χρημάτων από τους συνεργαζόμενους ιστότοπους για την αγορά των αντικειμένων, το Zipy θα μεταφέρει το ποσό που έλαβε (με την ίδια ή διαφορετική συναλλαγματική ισοτιμία) στον λογαριασμό του χρήστη στον ιστότοπο και ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήστε το ποσό που έλαβε για μελλοντικές αγορές στον ιστότοπο Zipy.
 11. Για να μεταφερθεί το ποσό επιστροφής στον λογαριασμό της πιστωτικής κάρτας του χρήστη, ο χρήστης πρέπει να μεταβεί στη σελίδα υπολοίπου και να κάνει κλικ στο κουμπί πίστωσης υπολοίπου. Προς αποφυγή αμφιβολιών, επιστροφή χρημάτων μπορεί να δοθεί μόνο στον χρήστη που πραγματοποίησε τις αγορές.
 12. Το Zipy δεν ευθύνεται άμεσα ή έμμεσα για την επιστροφή χρημάτων ή/και το ποσό επιστροφής χρημάτων που ελήφθη από τους συνεργαζόμενους ιστότοπους σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης της άρνησης, ακύρωσης, παρακολούθησης, πρόσθετων χρεώσεων, μη πληρωμής και άλλων.
 13. Η πίστωση και η μεταφορά του ποσού στην κάρτα χρήστη γίνεται περίπου μεταξύ 10 και 14 ημερών από την ημέρα λήψης της εντολής μεταφοράς επιστροφής χρημάτων.
 14. Παρόλο που το "Bitcoin" και το "Cashback" μπορούν να εξαργυρωθούν στον ιστότοπο ως μέσο πληρωμής, σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων μετά την πληρωμή από "Bitcoin" ή/και "Cashback", θα είναι δυνατή η χρήση της ληφθείσας επιστροφής χρημάτων μόνο στον ιστότοπο Zipy και το ποσό δεν θα μπορεί να επιστραφεί.