Σχετικά με εμάς

Τι κάνουμε;

Το Zipy είναι η πλατφόρμα που προσφέρει στους χρήστες άνετες και εύκολες αγορές από το εξωτερικό. Εδώ θα μπορέσετε να παραγγείλετε προϊόντα απευθείας από ιστότοπους όπως: Ebay, Amazon κτλ. Δεν χρειάζεται να ανοίξετε λογαριασμό σε κάθε ιστότοπο ξεχωριστά, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε Paypal, ούτε υπηρεσίες διανομής από τρίτους. Εμείς σας παρέχουμε όλες αυτές τις υπηρεσίες σε ένα μόνο μέρος - τη σελίδα μας. Η πλατφόρμα μας λειτουργεί αποκλειστικά ως μεσάζοντας, που σημαίνει ότι τα προϊόντα προσφέρονται από τους πωλητές μέσω των πλατφορμών τους. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε και μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα και στα Ελληνικά εξυπηρετώντας σας όσο το δυνατό καλύτερα μπορούμε.


Σχετικά με τους ιδρυτές

Όλα ξεκίνησαν με μία απλή συζήτηση μεταξύ τριών φίλων. Το θέμα της αφορούσε ένα πολύ συγκεκριμένο πρόβλημα: Και οι τρεις τους έπρεπε να παραγγέλνουν προϊόντα από το εξωτερικό, καθώς οι γονείς/φίλοι/συνάδελφοί τους δεν ήξεραν πως να κάνουν κάτι τέτοιο. Με ποια υπηρεσία διανομής έπρεπε να σταλούν τα προϊόντα; Τι κάνουμε εάν δεν υπάρχει λογαριασμός στο Paypal; Και κυρίως τι κάνουμε όταν τα καταστήματα δεν αποστέλλουν προϊόντα στη χώρα, ήταν μερικά από τα ερωτήματα που προέκυψαν. Στο τέλος της συζήτησης αποφάσισαν να βάλουν τέλος στα προβλήματα αυτά κι έτσι γεννήθηκε η ιδέα του Zipy. Με αυτό τον τρόπο δύο φοιτητές με ειδίκευση στον Προγραμματισμό και ένας φοιτητής Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων ξεκίνησαν αυτό το τολμηρό και φιλόδοξο σχέδιο. Η ομάδα είχε ήδη εργασθεί σε αντίστοιχα πρότζεκτ και η αποστολή ήταν σαφής.


Άνεση και ευκολία

Πιστεύουμε στην ευκολία. Δημιουργήσαμε το δίκτυο με τον πιο απλό και φιλικό τρόπο. Η αγορά πραγματοποιείται μόνο με μερικά κλικ του ποντικιού, ενώ είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κανείς πώς λειτουργεί η σελίδα μας. Μεταφράσαμε για εσάς όλα όσα μπορούσαμε να μεταφράσουμε εφόσον πιστεύουμε ότι είναι πολύ πιο εύκολο να αναζητήσει κανείς προϊόντα όταν η γλώσσα αναζήτησης είναι η μητρική του


Βελτίωση αποδοτικότητας

Η εταιρεία Zipy πάντοτε προσπαθεί να βελτιώσει το σύστημά της. Πέρα από τις καθημερινές μας δραστηριότητες, αναπτύσσουμε εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε πώς θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε όχι μόνο χρήματα αλλά και πολύτιμο χρόνο που χάνεται στην αναζήτηση των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να προσφέρουμε στους χρήστες μας τα προϊόντα που βρίσκονται πιο κοντά στην αναζήτησή τους και στις προσωπικές τους ανάγκες.

Οι ομάδες έρευνας αγοράς μας καταδεικνύουν σημεία που πρέπει να βελτιώσουμε, ώστε να κάνουμε το σύστημα πιο άνετο και εύχρηστο για τους χρήστες.


Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και ελπίζουμε να καταφέρουμε να σας προσφέρουμε μια ξεχωριστή εμπειρία στο Zipy.


Με τιμή, η Διεύθυνση.