Σε προστατεύουμε από τους τελωνειακούς δασμούς!

Οι πελάτες του Zipy, από τώρα και στο εξής δεν θα χρειάζεται να πληρώνουν δασμούς τελωνείου στις αγορές τους. Σε προστατεύουμε από όλες αυτές τις επιπρόσθετες και ανεπιθύμητες χρεώσεις.

Αγόρασες κάτι διαδικτυακά και άρχισες να μετράς τις μέρες μέχρι να φτάσει και ξαφνικά λαμβάνεις ένα μήνυμα από τις τελωνειακές αρχές και ένα λογαριασμό που θα πρέπει να αποπληρώσεις για να λάβεις την παραγγελία σου;
Η ιδέα ήταν να εξοικονομήσεις χρήματα ψωνίζοντας διαδικτυακά από το εξωτερικό και τώρα υπάρχουν έξτρα χρεώσεις και έξοδα που δεν περίμενες.. Δεν είναι και πολύ ευχάριστο, έτσι;

Εμείς λοιπόν, στο Zipy, έχουμε βρει τη λύση για εσένα.

Από τώρα και στο εξής οτιδήποτε αγοράσεις από το Zipy είναι προστατευμένο από τελωνειακούς δασμούς.

Πώς δουλεύει;

Σου παρουσιάζουμε την υπηρεσία “ΧΩΡΙΣ ΔΑΣΜΟΥΣ”.

Μπορείς να αγοράσεις οποιοδήποτε προϊόν επιθυμείς από το Zipy και σε περίπτωση που ειδοποιηθείς από τις τελωνειακές αρχές για κάποια έξτρα χρέωση, μην ανησυχήσεις.

Απλά πλήρωσε τις χρεώσεις κανονικά, στείλε μας την απόδειξη πληρωμής και μια φωτογραφία του δέματος(όπου φαίνονται οι λεπτομέρειες) και εμείς θα σου επιστρέψουμε το ποσό αυτό, έτσι απλά.

ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΟ ZIPY

Πώς γίνεται η επιστροφή;

Αν λάβεις την παραγγελία σου ταχυδρομικώς με ειδοποίηση επιπλέον χρέωσης ακόμα και εάν η παραγγελία σου σε περιμένει για παραλαβή από τις τελωνειακές αρχές, απλά θυμήσου να κρατήσεις τις αποδείξεις του ποσού που πλήρωσες και μια φωτογραφία του δέματος, για παραλαβή της αγοράς σου από το Zipy.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι πολύ απλά. Τράβηξε μια φωτογραφία:

  1. Του δέματος/πακέτου που έλαβες, όπου φαίνονται όλες οι λεπτομέρειες(όνομα, διεύθυνση, αρ.παρακολούθησης).
  2. Της απόδειξης πληρωμής.

Στείλε απευθείας τις αποδείξεις ή φωτογραφίες των αποδείξεων, στην ομάδα υποστήριξης μέσω της σελίδας ‘Επικοινωνία’, στο Zipy.

Όταν η ομάδα υποστήριξης λάβει το μήνυμα, θα σου πιστώσουμε το ποσό που πλήρωσες στο λογαριασμό σου. Έτσι θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ποσό αυτό για την επόμενη σου αγορά μέσω του Zipy ή να το μεταφέρεις πίσω στην κάρτα σου, εξαρτάται από εσένα!